DESPRE NOI

Shrimp Media este o agenție de advertising full-service, un partener de business de incredere ce furnizează servicii de producție publicitară. Mai exact,  print publicitar offset, digital sau flexografic, materiale promoționale, semnalistică și productie publicitară destinată spațiilor închise dar și deschise. Suntem o echipă tânără, dar cu experiență relevantă. Livrăm de la idee până la implementare si nu ne este frică de neprevăzut. Suntem prietenoși și oferim consultanță gratuită astfel incât clientul să înțeleagă toate aspectele ce duc către un proiect reusit.

 Aici mai multe despre noi. 

Confort, siguranță și încredere. Acestea sunt sentimentele pe care le încearcă clienții Shrimp Media atunci când avem un proiect în desfășurare. La început întrebăm tot ce este esențial iar după, venim cu soluții personalizate, astfel încât materialele livrate să reprezinte o evoluție a brandului. 

Am dezvoltat o relație pe termen lung cu cei care ne-au trecut pragul prin empatie, flexibilitate și încredere. Chiar ne punem în locul clientului și de aceea livrăm calitate la prețuri rezonabile.

De ce să alegi Shrimp Media?

Pentru că Shrimp Media înseamnă o agenție de publicitate full service:

Eficientă – beneficiezi de toate serviciile aflate într-un singur loc, pornind de la consultanță și până la implementarea conceptului.

Prețuri competitive – chiar dacă serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate, pachetele pot fi achiziționate la costuri corecte

Servicii de consultanță personalizată – ne interesează fiecare aspect care ține de client, astfel că oferim servicii de consultanță personalizată, dar și cele mai bune recomandări

Transparență – clienții noștri sunt cartea noastră de vizită și îi veți găsi pe site-ul nostru, la rubrica Portofoliu.

Experiență – ne place ceea ce facem  de 10 ani și de aceea, experiența noastră înseamnă un plus de valoare în alegerea furnizorului de serviciu.

Servicii complete – Shrimp Media nu înseamnă numai servicii de producție publicitară, cât și realizarea conceptului de grafică și Dtp. Ca atare, nu mai trebuie să apelezi la alte companii pentru implementarea proiectului întrucât agenția noastră înseamnă servicii complete.

 Shrimp Media este un partener de încredere, ce livrează  servicii de producție publicitară, ținând cont de cerințele clientului. Ceea ce trebuie să știi este că în spatele creativității există research și expertiză, astfel încât fiecare proiect să fie livrat la cele mai înalte standarde de calitate.