PORTOFOLIU

Clienții Shrimp Media sunt clienți mulțumiți și asta pentru că suntem flexibili și atenți la cerințele lor. Dincolo de orice altceva, livrăm la prețuri competitive cele mai profesioniste servicii de producție publicitară.  Ținem cont de tot ceea ce ne spune clientul, dar și de proiectele pe care și le dorește să le deruleze alături de noi și oferim cele mai bune soluții, personalizate nevoilor sale.

Conceptul nostru de promovare este unul concentrat în direcția identificării necesităților clienților noștri, de aceea, suntem un partener ce furnizăm prompt servicii de producție publicitară.

Punctul nostru unic de valoare, care ne diferențiază de toate celelalte agenții de producție publicitară din piață este expertiza în tot ceea ce înseamnă realizarea unor materiale publicitare, semnalistică, print publicitar, print publicitar prin tipar offset sau digital

CLIENTI

TESTIMONIALE

“Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la Shrimp Media a fost că oferă servicii de producție publicitară integrate, pornind de la prima discuție avută cu reprezentanții agenției și până la implementarea proiectului și a conceptului grafic. Atunci când apelezi la o agenție de producție publicitară te gândești că nu ai mare lucru de făcut. Pe noi ne-a ajutat destul de mult partea de creație. Noi știam în linii mari ce dorim, dar nu aveam un concept grafic deja realizat, așa că au picat exact la fix. Ne-au sprijinit prin realizarea părții de creație, grafică a bannerelor ce urmau să fie expuse outdoor, am lucrat perfect unii cu ceilalți și am fost cât se poate de mulțumiți.”

Ramona Adam

Manager Departament Comercial, S.C. SCORSEZE REACTION S.R.L.

“Calitatea produselor si prețurile competitive au fost cele două argumente care au cântărit cel mai mult atunci când am ales Shrimp Media. Fiind vorba despre produse expuse în exterior, aveam nevoie de materiale de cea mai bună calitate, care să poată rezista cât mai mult timp acolo unde urmau să fie expuse. Am avut o colaborare bună, o echipă de profesioniști pe care i-am recomanda oricând.”
Monica Delu

Category Lead, TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.

“Încă de când am deschis ușa agenției Shrimp Media mi-am dat seama că este o echipă tânără, ambițioasă, dar care dă dovadă de multă experiență. Ne-a plăcut să lucrăm unii cu ceilalți, mai ales pentru că niciodată nu i-am văzut că spun că nu se poate implementa un anumit proiect. Ne-au oferit servicii complete, pornind de la partea de creație, grafică, chiar ne-au dat idei foarte bune cu privire la modul în care urma să scoatem în evidență produsul, implicându-se în strategia de comunicare. În concluzie, mi-a plăcut mult să lucrez cu ei și sunt sigur că și pe viitor vom lucra la fel de bine. Îi recomand tuturor partenerilor mei. Sunt o agenție cât se poate de implicată în proiectele clienților lor.”
Florentina Ciurtin

Referent gestiune economică, Companie multinațională

“Diversitatea produselor pe care le pot realiza, prețurile competitive, materialele de cea mai bună calitate, dar mai ales produse realizate în termen – acestea au fost criteriile care m-au transformat într-un client permanent. Încă de atunci am realizat împreună cu ei numeroase lucrări. Mi-a plăcut că sunt deschiși în tot ceea ce fac, au idei bune și mai ales că oferă serviciul de grafică și DTP. Este incomod pentru un client să alerge după grafică și mai apoi să implementeze proiectul cu o agenție de producție publicitară. Dacă le găsești pe toate la un loc, mai mult ca sigur ești un norocos. Eu așa m-am considerat, mai ales că am găsit și oameni foarte talentați.”
Costin Barlean

Marketing Jedi, ELBI ELECTRIC & LIGHTING

“Am fost plăcuți surprinși să descoperim o agenție de publicitate full service, cu oameni tineri, dar mai ales competenți, gata să ne ofere susținere în orice tip de proiect am ales să îl implementăm. Ne-a plăcut tot ceea ce am lucrat împreună cu ei, mai ales că noi am știut ce vrem, care este conceptul, ce produs ne doream să scoatem în evidență, iar ei au venit cu toată susținerea și suportul în realizarea printurilor publicitare de care aveam mare nevoie. Ceea ce m-a surprins a fost în primul rând experiența echipei, dar mai ales faptul că s-au ținut de termene, au predat produsele exact atunci când am avut nevoie și am discutat deschis de fiecare dată când am avut o nelamurire.”
Andrei Dumitriu

Marketing Coordinator, Valtec