Shrimp Media-o agenție de advertising full-service este absolut necesară și extrem de benefică pentru orice afacere. În mod fundamental, ideea oricărui business este de a produce valoare pentru clienții săi, printr-un raport corect de calitate vs.preț.

Asta face o agenție de advertising full-service, îți poate ajuta compania să atingă noi culmi, prin diferite metode și strategii. Din păcate, am văzut o stagnare cu privire la calitatea serviciilor oferite de companiile care și-au stabilit deja cota de piață de mulți ani. Acum este momentul schimbării și trebuie ca noile agenții să demostreze ceea ce pot să facă. Contextul de business actual este dificil însă cei care care reușesc să vadă oportunitățile, vor câștiga pe termen lung.

O nouă generație în advertising

De-a lungul anilor, am observat cum publicitatea și marketingul au funcționat în același mod, fără vreo direcție sau o șansă de progres. Dar, din fericire, o nouă generație de agenții de publicitate prind viață și reușesc să inoveze și să aducă întreaga industrie la un alt nivel. În această situație îi avem și pe Shrimp Media, un jucător nou pe piața advertising-ului care, deși nu se află de mult timp în industria publicității, au reușit să dezvolte un set de servicii integrale în privința producției publicitare și să colaboreze cu multe companii cu renume din România, cum ar fi Bayer, Vodafone, Western Union, Telekom și mulți alții.

Cu ce se ocupă mai exact Shrimp Media

Majoritatea companiilor din domeniu oferă servicii în trei domenii: print publicitar, materiale promoționale și producție publicitară, dar Shrimp Media a dus totul cu un pas mai în față. Aceștia au apărut pe piață în anul 2020 și, pe lângă serviciile clasice, ei oferă pentru clienții lor servicii de creație, grafică și DTP.

Print publicitar

Ca o definiție simplă, un print publicitar reprezintă o idee care a fost transformată într-un material tipărit. Putem înțelege prin print publicitar orice tip de anunț printat, cum ar fi un afiș, o broșură, un ziar, revistă și așa mai departe.

Materiale promoționale

Prin materiale promoționale înțelegem folosirea oricărei metode pentru a mări interesul clientului pentru site-ul și/ sau afacerea ta. Ele vin în completarea printului publicitar și înglobează orice produs potrivit să poarte logo-ul companiei. Cum pot ajuta un business materialele promoționale?

  • Pot influența decizia de cumpărare și pot crește rata de conversie într-o campanie.
  • Reprezintă o metodă eficientă de loializare a clientilor actuali și de atragere de noi clienți.
  • Majoritatea au un puternic caracter practic pentru cel care le primește, sunt utile și au rolul de carte de vizită actuală/modernă.
  • Retransmit mesajul campaniei de fiecare dată când sunt utilizate și ajung cel mai aproape de end-user.
  • Ajută la creșterea nivelului de vizibilitate și încredere într-un brand.

Producție publicitară

Producția publicitară reprezintă orice material de promovare care transmite un mesaj publicitar către un posibil consumator.  Tot ce înseamnă afișaj stradal, casetele luminoase sau materialele de comunicare in-store, pe care le vedem la rafturi în magazine,  se încadrează în această categorie. Provocarea unei agenții de publicitate actuale este să livreze materiale de promovare speciale, diferite butaforii, ce de multe ori implică si o componentă technologică puternică care transmite mesajul pe limba targetului său.

Servicii de creație, grafică și DTP

Completarea portofoliul de servicii de producție publicitara cu servicii de creație, grafică și DTP reprezintă un pas firesc atunci când vrei să livrezi servicii integrate în domeniu. Toate aceste trei domenii sunt legate unul de celălalt. Creația și grafica sunt sectoare artistice, ele sunt responsabile cu construcția vizualului corect din punct de vedere insight/mesaj campanie. De aici, DTP-ul (Desktop Publishing) preia responsabilitatea technică de a pregăti fișierul comform cerințelor cerute de către tipografie. Câteva exemple de materiale ce se nasc în aceste departamente sunt brand book,  crearea de sigle și/ sau logo, definire elemente grafice reprezentative, design cărți de vizită, și multe, multe altele, mai exact, orice tip de material ce necesită creative thinking, în cele din urmă ajungând să fie și tipărit.

De ce să alegi Shrimp Media?

Deoarece livrează servicii integrate de producție publicitară, oferă consultanță pentru realizarea conceptului ce răspunde nevoilor de business reale ale clientului și coordonează producția materialelor, inclusiv partea de livrare și montaj.

Sursa Business24.ro.